Dr. László Mária

 

Tisztelt Látogató!

Dr. László Mária ügyvéd vagyok.

1979-ben szereztem jogi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd 1984-ben tettem sikeres jogi szakvizsgát.

Jogi tevékenységemet 1976-ban kezdtem a Volan Touristnál kezdtem, előbb mint jogi előadó, később, mint jogtanácsos.

  1. április 1-je óta folyatok ügyvédi tevékenységet, melynek keretében túlnyomórészt polgári jogi vonatkozású ügyekkel (adásvétel, ajándékozás, polgári jogi tanácsadás) foglalkozom. Mindemellett cégekkel kapcsolatos ügyvitelt is ellátok, legyen szó akár gazdasági társaságok alapításáról, vagy a már meglévő társaságok társasági szerződéseinek módosításáról, változás-bejegyzéseinek ügyintézéséről.

Több mint két évtizede foglalkozom fizetési meghagyásos és végrehajtási ügyekkel, valamint az ezekhez kapcsolódó polgári peres eljárásokkal, valamint a vállalkozásokhoz kapcsolódó szerződések szerkesztésével is.

23 éves praxisom alatt az elégedett ügyfélkörömet ajánlások alapján alakítottam ki. Ennek köszönhetően váltam sok család számára családi jogásszá és ügyvéddé is egyben.

Úgy vélem, a tisztességesen, precízen és szakszerűen elvégzett ügyvédi munkámat, és az eddigi tevékenységemet, eredményeimet a régi és az új ügyfelek elégedettsége, elismerése igazolja.